AKP'li Ünal'dan BBP ile ittifak görüşmesine ilişkin flaş açıklama

AKP'li Ünal'dan BBP ile ittifak görüşmesine ilişkin flaş açıklama

AKP ile BBP arasında Ankara'da bir görüşme gerçekleşti. Görüşme sonrası açıklama yapan AKP Sözcüsü Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Destici ile görüşeceğini açıkladı.

Ankara’da 24 Haziran trafiği yaşanıyor.

AKP ile MHP arasında kurulan ‘Cumhur İttifakı’nın genişleyip genişlemeyeceği merak edilirken, Büyük Birlik Partisi (BBP) ile AK Parti heyetleri arasında bir görüşme gerçekleşti. 

BBP Genel Merkezi'ndeki zirveye, AKP'yi temsilen  parti sözcüsü Mahir Ünal ile Meclis Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş katıldı.

ÜNAL: ERDOĞAN, BU HAFTA DESTİCİ İLE GÖRÜŞECEK

Görüşme sonrası açıklama yapan AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu hafta BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile görüşeceğini açıkladı.

BBP Lideri Destici de açıklamasında "İşin başından beri ittifakın yasal hale getirilmesinin doğru olduğunu savunduk. Biz de Cumhur ittifakını desteklediğimizi, BBP olarak bu ittifakın içinde olacağımızı açıkladık. Bugün AK Parti heyeti bizleri ziyaret etti. BBP kendi amblemiyle mi kendi listesiyle mi yer alacak? İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızla yapacağımız görüşme sonrası bunu netleştirmiş olacağız" dedi.