AKP'liler de isyan etti... O isme AKP'lilerden beddua

AKP'liler de isyan etti... O isme AKP'lilerden beddua

Mardin’deki AKP listelerini kendisinin hazırladığını açıklayan Rektör beddua aldı. Abdülhakim Çelik adlı Mardinli vatandaş, AKP’den adaylık için başvuru yaptı. Ancak listeye giremedi. Çelik, “Listeleri biz hazırladık” diye açıklama yapan Artuklu Üniversitesi Rektörü Ahmet Ağırakça’ya beddua yağdırdı ve twitter hesabından “Rabbim bize engel olanları kahru perişan eyle” diye yazdı.

Çelik, Ağırakça'ya ‘'Her kim hakkı ile memleketin menfaati ve milletin gönlünde ve kriterleri oluşan ve listede hak eden kişiye engel olan ve yardım yataklık edenler Yarabbi bu Ramazan hürmetine muvaffak etme. Onları kahru-perişan eyle onları öyle bir hale sok ki bu dünyada çaresiz kalsınlar” mesajı gönderdi.

ERBAKAN VAKFI: İSTİFA ETSİN

Erbakan Vakfı Genel Sekreteri Doğan Bekin ise, Rektör Ağırakça'nın, tarafsızlığını yitirdiğini ve istifa etmesi gerektiğini söyledi.. Bekin yaptğı açıklamada ‘'Ahmet Ağırakça'nın, Mardin Artuklu Üniversitesi’nin 102 üniversite arasında 101. sıraya demirletmesini ne ile izah edebilecek ? Haftanın sadece üç (3) gününü Mardin’de geçiren ve Üniversiteyi açmaz içine sokan rektörün siyasi taraf olması işgal etmekte olduğu makamla ters düşmektedir'' dedi ve istifasını istedi.