AKP'liler Kılıçdaroğlu'na su bile vermediler!

AKP'liler Kılıçdaroğlu'na su bile vermediler!

Dün gece CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin konakladığı Düzce'ye bağlı Kaynaşlı'daki dinlenme tesisinin suyu AKP'li Belediye tarafından kesildi.

Cihan Güner / YURT - 'Adalet Yürüyüşü'nün 12. günü gecesi Düzce'ye bağlı AKP'li Kaynaşlı Belediyesi, Kılıçdaroğlu ve CHP'lilerin konakladığı Köroğlu Tesislerine su vermedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, Kılıçdaroğlu'na su vermeyen AKP'li Kaynaşlı Belediyesini sert sözlerle eleştirdi. Tekin, YURT'a yaptığı açıklamada, "Adaleti kaybettiğiniz gibi, insanlığınızı da kaybetmiştiniz! Şiddetle kınıyorum" dedi. 

Suyu kesilen tesisin suyu Kılıçdaroğlu ayrıldıktan sonra tekrar açıldı. Tesis görevlileri kendilerine yöneltilen "Su faturanızı ödememiş miydiniz?" sorusuna, "Bizim hiç bir zaman su borcumuz olmaz" diyerek cevap verdiler.

BOLU BELEDİYESİ’NDEN AÇIKLAMA GELDİ

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Tekin’in iddialarını yalanladı. Gürsel Tekin'e çağrıda bulunan Başkan Yılmaz, “Yaptığınız açıklama, gerçekten uzak, kolaycılık ve kötü niyet içermektedir. Kamuoyunu yanlış yönlendirmeye hakkınız yok! Suçlamalarınızı kanıtlamaya davet ediyorum” dedi.

Söz konusu tesisin Bolu mücavir alanı dışında olduğunu belirten Yılmaz,  “Bizi ilgilendirmeyen bir konuyu bize bağlamanın, bu suçlamalarla ortaya çıkmanın mantığını anlamak mümkün değil. Söz konusu tesis, Bolu il sınırlarının ve Belediyemizin görev alanı dışındadır. Başka bir il sınırında yer alan bu tesis ile ilgili herhangi bir su kesintisi ya da başka bir işlem yapılabilmesi da zaten mümkün değildir! Bayram gününde sergilenen bu yaklaşımları ve açıklamaları, her şeyi AK Parti'ye bağlama kolaycılığının ürünü olarak görüyorum. Bu açıklamaları, suçlamaları esefle kınıyorum” diye konuştu. .

KÖROĞLU TESİSLERİNDEN AÇIKLAMA

Köroğlu Tesisleri Genel Müdürü Muzaffer Aytan söz konusu dinlenme tesisinin kendilerinin tesisi olmadığını belirterek 'Biz neden su vermeyelim, bizim suyumuzu zaten belediye vermiyor' açıklamasını yaptı.