AKP'lilerden Kılıçdaroğlu'na 'öldürürüz' tehdidi!

AKP'lilerden Kılıçdaroğlu'na 'öldürürüz' tehdidi!

İzmir'de AKP'li bir grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu 'Adalet Yürüyüşü'nü başlatması nedeniyle tehdit ederek, "Bizler ümmetin liderinin, reisin ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakıyoruz. Tek kelimesiyle bu hak yolda bırak senin gibi yürümeyi ölürüz, şehadet için koşar öldürürüz" dedi.

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda yaklaşık 25 kişilik bir grubu arkasına alan bir AKP'li bir kişi, "Bizler ümmetin liderinin, reisin ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakıyoruz. Tek kelimesiyle bu hak yolda bırak senin gibi yürümeyi ölürüz, şehadet için koşar öldürürüz. Gereken her şeyi yaparız. Bunu kafana iyice sok" diyerek  Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Videoda, AKP'li grup CHP lideri Kılıçdaroğlu'nu "FETÖ'cülerin, HDP'nin, Amerika'nın talimatıyla bizlere Rabia işaretimizi bırakmamızı söyleyen Kemal Kılıçdaroğlu sana İzmir'den sesleniyoruz. Biz CHP'lisiyle AKP'lisiyle, MHP'lisiyle bütün milletimize sevdalıyız. Şunu kafana iyice sok ki bu rabia işaretini bize sen değil 7 düvel toplansa cihan üstümüze gelse asla bırakmayız. Bugün dış güçlerin, FETÖ'nün, PKK'nin, HDP'nin uşaklığını yaparak yürüyüşe başladın. Şunu kafana sok ki bizler ümmetin liderinin, reisin ağzından çıkacak tek bir kelimeye bakıyoruz. Tek kelimesiyle bu hak yolda bırak senin gibi yürümeyi ölürüz, şehadet için koşar öldürürüz. Gereken her şeyi yaparız. Bunu kafana iyice sok" sözleriyle tehdit ediyorlar.