AKP'nin 'göz bebeği' FETÖ'den aranıyor

AKP'nin 'göz bebeği' FETÖ'den aranıyor

Sarıyer Belediye Meclis Üyesi, aynı zamanda AKP Sarıyer İlçe Seçim İşleri Başkanlığı görevini de yürüten Avukat Abdullah Akşahin FETÖ'den her yerde aranıyor

Sarıyer Gazetesi'nde yer alan habere göre; İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın FETÖ soruşturması kapsamında haklarında gözaltı kararı verdiği 189 avukat arasında edinilen bilgilere göre Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Avukat Abdullah Akşahin de bulunuyor. Aynı zamanda AKP Sarıyer İlçe Seçim İşleri Başkanlığı görevini de yürüten Akşahin’in her yerde arandığı ancak yakalanamadığı belirtiliyor.

Sarıyer Belediye Meclisi’nde polemiklere ve sert tartışmalara imza atan Avukat Akşahin’in yakalanması için polisin her yerde çalışma yaptığı öğrenildi.

Sarıyer Belediyesi Eski Başkanı Sedat Özsoy‘un avukatlığını da yapan Abdullah Akşahin, CHP’li Sarıyer Belediyesi’ne karşı yaptığı suç duyurularıyla gündeme gelmişti. 

Akşahin, belediye meclisinde zaman zaman yaşanan gerginliklerden sonra iktidara yakın ulusal basına verdiği demeçlerle de dikkat çekmişti.

ŞÜKRÜ GENÇ’E PARMAK SALLAMIŞ MECLİS KARIŞMIŞTI 

Osmanlı Ocakları İstanbul İl Başkanlığı görevine getirilip arkasından istifa eden Meclis Üyesi Akşahin, şubat ayı belediye meclisi oturumunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e parmak sallayınca mecliste gergin anlar yaşanmıştı.

AKP'Lİ ESKİ MECLİS ÜYESİ FETÖ'DEN TUTUKLU

Öte yandan uzun yıllar Akşahin’in yanında çalıştığı Sarıyer Belediyesi Eski Meclis Üyesi Avukat Hasan D.’nin de yine FETÖ soruşturması kapsamında tutuklandığı öğrenildi.