AKP'nin İstanbul'a ihanetleri kitap oluyor!

AKP'nin İstanbul'a ihanetleri kitap oluyor!

CHP, AKP'nin 'İstanbul'a ihanetleri'nin kitabını yazacak!

Cihan GÜNER / YURT

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu talimat verdi, AKP'nin 'İstanbula ihanetleri'nin kitabı yazılacak. Kitap çalışmasını CHP İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever yürütecek.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu önceki gün CHP İBB Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever'i Genel Merkeze çağırdı. CHP lideri, Gülsever ile Genel Merkez'de 45 dakika başbaşa görüştü.

CHP lideri Kılıçdaroğlu görüşmede, İstanbul'u en iyi bilen, AKP'nin ihanetlerini adım adım takip eden Gülsever'den, 'AKP'nin İstanbul'a ihanetleri'ni kitaplaştırmasını istedi. Gülsever ise, Kılıçdaroğlu'na İstanbul'da yaşanan son gelişmeleri aktardı. Gülsever, Kılıçdaroğlu ile görüşmesinin ardından kitap için çalışmalara başladı. Öğrenilen bilgilere göre AKP'nin 'İstanbul'a ihanetleri' kitabı en kısa sürede bitirilecek. Gülsever çok titiz bir çalışma ile AKP'nin hiçbir ihanetini atlamadan, kitabı tamamlayıp kamuoyu ile paylaşacak. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İHANET ETTİKLERİNİ İTİRAF ETMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan,  Şehir ve STK Zirvesi'nde  İstanbul'a ihanet ettiklerini, kendisinin de bundan sorumlu olduğunu belirterek, "Kadim şehirlerin en önemli güzelliği, ana karakterlerini kaybetmeden yeniyi bünyelerinde eritmesi, özlerinden katarak yeniden yoğurmasıdır. İstanbul bu açıdan gerçekten müstesna bir şehirdir. Ama biz bu şehrin kıymetini bilmedik, biz bu şehre ihanet ettik, hala da ihanet ediyoruz, ben de bundan sorumluyum" ifadelelerini kullanmıştı.