AKP'ye Pendik'te ret!

AKP'ye Pendik'te ret!

Pendik'te yapılan sayımlarda sonucun değişmediğini gören AKP, sayımların durdurulması için dilekçe verdi.

İstanbul'da geçersiz oyların yeniden sayılması işlemi devam ediyor.

Pendik'te yapılan sayımlarda sonucun değişmediğini gören AKP, 'gelen torbanın mührü olmadığı' gerekçesiyle seçimin durdurulmasını talep ederek dilekçe verdi. Verilen dilekçenin üzerine Seçim Kurulu sayımı durdurdu.

CHP 25. ve 26. dönem İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş'ın sosyal medya adresinden aktardığına göre; AKP'nin dilekçesini değerlendiren İlçe Seçim Kurulu, somut bir delil olmadığı gerekçesiyle talebi reddetti. 

Yarkadaş konuyla ilgili, "AKP, seçimi iptal ettirmek ve 2 Haziran'da da yeniletmek için her yolu deniyor." yorumunda bulundu.

Barış Yarkadaş'ın paylaşımları şöyle;

"SON DAKİKA: Pendik'te yapılan sayımlarda sonucun değişmediğini gören AKP'liler, "gelen torbanın mührü yok , sayım durdurulsun" gerekçesiyle dilekçe verdi. Seçim Kurulu sayımı durdurdu. AKP, seçimi iptal ettirmek ve 2 Haziran'da da yeniletmek için her yolu deniyor.

SON BİLGİ: AKP Pendik'in "Sayımlar yeniden yapılsın" içerikli dilekçesi değerlendirildi. İlçe Seçim Kurulu, dilekçede somut bir delil olmadığı gerekçesiyle talebi reddetti. PENDİK'te sayımlar yeniden başladı. (20.02)"

AKP'ye Pendik'te ret!

AKP'ye Pendik'te ret!