AKP'li başkan, Atatürk ve silah arkadaşları için mevlid okuttu

AKP'li başkan, Atatürk ve silah arkadaşları için mevlid okuttu

Atatürk'ün ölüm yıldönümü nedeniyle Sinop Durağan ilçesinin AKP’li Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Atatürk ve silah arkadaşları için tüm camilerde mevlid okuttu.

Sinop Durağan ilçesinde camiler Atatürk ve silah arkadaşları için doldu. Halksesi.com'un haberine göre aynı zamanda eski imam olan Durağan ilçesi Belediye Başkanı Ahmet Kılıçaslan, Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhu için ilçedeki tüm camilerde mevlid okuttu.

BELEDİYE LOKUM DAĞITTI

Mevlit sonrası camiden çıkan vatandaşlara belediye yetkilileri lokum da dağıtıldı. Siyasi bir amacının olmadığını ileri süren Kılıçaslan, “Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79. yıl dönümünde böylesine bir etkinlikle anmak istedim. Allah şahidimdir ki etkinliğim hiçbir siyasi amaç gütmemektedir. Yıllardır her 10 Kasım’da bunu yapmayı planladım ama işler o günlerde yaşanan terslikler nedeniyle yolunda gitmedi. Bu yıl çok şükür bunu gerçekleştirebildik.

“ATATÜRK İÇİN NE YAPSAK AZ”

Mutluyum, gururluyum ve onurluyum. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk için ne yapsak azdır. Onun, silah arkadaşlarının ve bu vatan uğruna şehit düşmüş tüm şehitlerimi rahmet ve şükranla anıyorum; ruhları şad olsun. Bugün onlara edilen dualar kabul olsun İnşallah.“