AKP'li Kadıoğlu'na tepkiler çığ gibi: 'Bu adam da topun ağzında'

AKP'li Kadıoğlu'na tepkiler çığ gibi: 'Bu adam da topun ağzında'

Skandallarla gündemdeki yerini sürekli koruyan AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu için iddialara göre yandaşlar Twitter'da 'paralı' hashtag başlattı. Ancak #EsenyurtunMimarı adı altında başlatılan hashtag'e vatandaşların tepkileri damga vurdu. Kadıoğlu bu durum karşısında çaresiz kaldı.

AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Daha önceden referandum panelinde skandal sözlerle gündeme gelen Kadıoğlu, "10 yılda Osmanlı’yı tarumar ettiler, yıktılar. 1923’te de koskoca 650 yıllık çınara darbe yaptılar. Cumhuriyet kuruldu. İçinden ihanet edenler, ejdada hainlik edenler, olunca hayır gelmiyor. Bu milleti, millet yapan değerlere saldırmaya başladılar. Kuran’a, ezana…" demişti. 

Geçtiğimiz günlerde ise açıklanan 2018 yılı mali bütçe raporuna göre Esenyurt Belediyesi bütçesi 1000.500.000.00 TL olarak meclisten geçmesi oldukça şaşırttı. 

Öte yandan Haziran seçimleri öncesinde de AKP'li Esenyurt Belediyesi, 'seçim rüşveti' olarak Kıraç'ta vatandaşlara 50 TL'lik alışveriş kartları dağıtmıştı.

AKP'li Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu için Twitter'dan yandaşlar tarafından 'paralı' bir şekilde hashtag açıldığı iddia edildi. Ancak açılan bu hashtag adeta faciaya dönüştü. 

Bunlar gibi birçok olayla adı kötü bir şekilde anılan Kadıoğlu'na vatandaşın tepkisi çığ gibi. 

Bazı kullanıcılar ise Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan'ı hatırlatarak, "#EsenyurtunMimarı Gürbüz Çapan'dır" diyerek Kadıoğlu'na mesaj verdi.

İşte o tepkilerden bazıları: