'AKP’nin ahlaksız trolleri'

'AKP’nin ahlaksız trolleri'

Trol kavgası önce AKP’ye yakın medyada başladı, kim daha iyi AKP’li yarışına dönüştü. Eski Başbakanlardan Davutoğlu, İçişleri Bakanı Soylu trollerden nasibini alan isimlerden. Peki iktidar partisinde kangren haline gelen bu troller kim? İşte cevabı…

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan, iktidar partisinin bu aralar trollerle başının dertte olduğunu belirterek, “Başa bela olan bu troller kim? Hemen söyleyeyim: dışarıdan değilmiş, içlerindeymiş” değerlendirmesinde bulundu.

Tezkan, ‘AKP’nin ahlaksız trolleri kim?’ başlıklı yazısında, önce trolün anlamına değinerek, “Sosyal medyayı kullanarak itibar suikastı yapan kişiler. İftira, tehdit, şantaj gibi yöntemleri sınır tanımadan kullanarak çarşıyı karıştırıyorlar. Hedef aldıkları kişiyi bunaltıyorlar, bezdiriyorlar. Trol ahlakı diye bir ahlak anlayışı türemiş. Yani belden aşağı vurmak caiz!” dedi. Tezkan, şunları yazdı:

“AKP’de bazı kişilerin başına bela olan bu troller kim?

Hemen söyleyeyim; dışarıdan değilmiş, içlerindeymiş..

DAVUTOĞLU TOPA TUTULANLARDAN

Eski Başbakan Davutoğlu, cumartesi günü Konya’da yaptığı konuşmada, ‘Bu hareket içinde ya dava ahlakı olur ya trol ahlakı. İkisi bir arada olmaz’ diyerek duyduğu rahatsızlığı dile getirdi..

Davutoğlu başbakanlıktan ayrıldıktan sonra soysal medyada topa tutulanlardan.. Hem de o güne kadar ‘hoca’ diye çevresinde pervane olanlar tarafından..

Trol kavgası önce AKP’ye yakın medyada başladı.. Karşılıklı suçlamalar gırlaydı.. Kavga ama isim vermeden ima yoluyla sürdürüldü..

Kim daha iyi AKP’li yarışına dönüştü..

Öyle hale geldi ki Cumhurbaşkanı devreye girdi; ‘Kimse benim adıma racon kesmesin’ diye uyardı ama üstüne alan olmadı!..

SOYLU’YU YILDIRMAK İSTEMİŞLER

İçişleri Bakanı Soylu’nun bıkkınlık, yılgınlık içeren, ‘istifa edeceği’ şeklinde yorumlanan imalı sözlerinden sonra galiba bardak taştı..

Meğer AKP içindeki troller itibar suikastı yaparak İçişleri Bakanı’nı yıldırarak istifaya zorluyormuş.. 

Cumhurbaşkanı ahlaksız troller diyerek sert çıktı; ‘Türkiye’yi troller idare etmeyecek’ dedi..

‘DEMEK Kİ KANGREN HALİNE GELDİ’

Demek ki; troller bu kadar güçlenmiş..

Demek ki; troller iktidar partisinde kangren hale gelmiş..

AKP milletvekili Aydın Ünal’ın yazdığına göre, AKP’deki troller zaman içinde değişmiş..

Eski troller bağımsızmış, dinamik, heyecanlı çocuklarmış.. Parayla pulla işleri yokmuş.. Kendilerini davaya adamış kişilermiş..

Şimdiki troller kendilerini paraya adamış, beslendikleri kapıların bekçiliğini yapan paralı askerler gibiymişler..

Ünal’a göre, eski troller iyiydi, şimdikiler kötü.. Sorun da buymuş!..

Davutoğlu aynı görüşte değil; ‘Trolün iyisi kötüsü olmaz’ diyor.. Trol ahlakının bu hain FETÖ çetesinin AKP’ye bulaştırdığı hastalık olduğunu söylüyor.. 

Bakalım AKP ahlaksız trollerinden kurtulabilecek mi?”