Akşener'den AKP'ye: 'İktidarınız sallanıyor efendiler!'

Akşener'den AKP'ye: 'İktidarınız sallanıyor efendiler!'

Partisinin Düzce İl Başkanlığı binasının açılışını yapan Akşener, “Şartsız şurtsuz Peygamber ocağının benim gibi anaların doğurduğu evlatlarımızın arkasındayız” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, AKP için “İktidarınız sallanıyor efendiler” ifadesini kullanırken, kayıtsız şartsız askerin yanında olduklarını söyledi.

Meral Akşener, Düzce İl Başkanlığı binasının açılışı için vatandaşlarla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Akşener, özetle şunları kaydetti:

"Buradan ilan ediyorum, bu gariban kadından ve arkadaşlarından korkuyorsunuz ve korkmakta haklısınız. Buradaki bu organik kalabalık bu kadar büyükse evet korkmalısınız da. İktidarınız sallanıyor efendiler. İnsanımızı korkutmaya çalışanlar bilsinler ki, bu millet sabırlıdır. Ben de sabırlıyımdır. Bir yola çıktık mı kimsenin gücü bu halkı durdurmaya yetmeyecek.

‘AFRİN’E GEÇ KALINMIŞ MÜDAHALE’

Şartsız şurtsuz Peygamber ocağının benim gibi anaların doğurduğu evlatlarımızın arkasındayız. Bugün Afrine geç kalınmış bir müdahale yapılıyor. Sizler bizim çocuklarımızı ya taşerona ya da Askerliğe mahkum ettiniz. Onun dantellileri çürük raporlu. Suriye’nin içi karışırken baş rolde olmayacaktınız. Emperyalist ülkelerin kuyruğuna takıldınız. Şu anda o iki ülkenin arasında Türkiye'yi şamar oğlanına çevirdiniz. Sizi övenlerin yanında saf tuttunuz sizi uyarmaya çalışanlara hakaret ettiniz. Bugün gelinen durumda en iyi subaylarımızı pilotlarımızı kumpaslarla mahkum ettiniz. Bu durumun savcısı oldunuz. O Zekeriya Öz’e araba tahsis ettiniz."