Akşener'den Erdoğan'a: Sen buraların ağası değilsin, Türk milleti de senin maraban değil

Akşener'den Erdoğan'a: Sen buraların ağası değilsin, Türk milleti de senin maraban değil

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında konuşuyor.

"Camiler yakılıyor, bu zulmü durdurmak Türk devletinin boynunun borcudur. Mazlum Türk diye sessiz kalanlar bu zulmün ortağı olurlar" diyen Akşener, "Aziz milletim, biliyorsunuz pazar günü büyük Türk milletinin varlığına taarruz eden yedi düvele karşı ayağa kalkışının 100. yıl dönümüydü. Bugün vatanın her köşesinde bayrağımız dalgalanıyor, ezanımız okunuyorsa, bugün o koltuklarda oturabiliyorsa bunu istikbal sevdalılarına borçlu" dedi.

Akşener'in konuşmasından satır başları şöyle:

Fısıltı gazetesinde yayınlar başladı. meral Akşener 19 Mayıs'ta Samsun'da dönen devlet törenine katılmadı. Evet katılmadık. Katılmadığımız o tören bir devlet töreni değil iktidar partisi ve iktidarının şovuydu. Türkiye Cumhuriyeti ibaresini devlet binalarından sökenleri, o cumhuriyetinin ilk adımındaki şovları tam bir riyadır. Keşke sayın Erdoğan o töreni Cumhurbaşkanı sıfatıyla katılsaydı. Ama bizi yanıltmadı. Ak Parti Genel Başkanı sıfatıyla katıldı. Samsun'daki o parti toplantısına katılmadık, Çünkü o siyasi kurnazlığı reddediyoruz. Biz, Samsun'da yüreğiyle giden milletimizle olacağız dedik ve onu yaptık. Var mı diyeceğiniz? Katılmadık var mı diyeceğiniz. İş şova geldiğinizde avucundakini döken iktidarın mesele vatandaşlarımızın huzuru olunca ne kadar cimri olduğunu hepimiz biliyoruz. Vatandaşın bir derdinden bahsedince, 'Sizi ben doyurdum' diye azarlıyorlar. Türk milletinin karnı senden önce daha toktu. Benim vatandaşım ballı iradeleri verip semirttiğin beş müteahhidinle karıştırma.

Türkiye, damat ve kayınpederi eliyle uçurumun kenarına getirilmiştir. Ekonomimiz harikalar diyarında yaşayan damada emanet.

Ayrıntılar geliyor...