Akşener'den sert açıklama: Fetö ile her türlü herzeyi yiyenler, günahlarını örtmek için bana sardılar

Akşener'den sert açıklama: Fetö ile her türlü herzeyi yiyenler, günahlarını örtmek için bana sardılar

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, 'Kılıçdaroğlu, Akşener'e İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı teklif etti' iddiasına yanıt geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Meral Akşener'i CHP'ye davet edip, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı teklif ettiğini iddia etti.

Bu iddiaya bizzat Meral Akşener, bir dönem Fethullah Gülen'e övgüler dizen, Ankara'yı FETÖ'ye parsel parsel peşkeş çektiği iddia edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Melih Gökçek'e geçmişini hatırlatan çok sert bir yanıt verdi.

Akşener, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sn. Kılıçdaroğlu'nun şahsıma teklif ettiği iddia edilen İstanbul BBB teklifi kesinlikle yalandır, Fetö ile her türlü herzeyi yiyenler,kendi günahlarını örtmek için bana sardılar. Hükümet ve Devlet sizsiniz, dedikodu yerine gereğini yapın. Şehit Songül Yarbay için ağıt yakan sahtekarlar. Kumpas mahkemeleri için kaleminizden, klavyelerinizden kan damlayan günleri anında unuttunuz." dedi.