Akşener'den BAE Dışişleri Bakanı'na çok sert sözler

Akşener'den BAE Dışişleri Bakanı'na çok sert sözler

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Iraklı bir Twitter kullanıcısının "Medine Müdafaası kahramanı" olarak bilinen Osmanlı Paşası Fahreddin Türkkan'ı 'hırsız' olarak niteleyen bir tweetini kendi Twitter hesabında paylaşan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'e çok sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra  İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'e çok sert tepki gösterdi.

Iraklı bir Twitter kullanıcısının "Medine Müdafaası kahramanı" olarak bilinen Osmanlı Paşası Fahreddin Türkkan'ı 'hırsız' olarak niteleyen bir tweetini kendi Twitter hesabında paylaşan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dışişleri Bakanı Abdullah bin Zayed'e Akşener twitter'dan tepki gösterdi.

Akşener twitter hesabından şu paylaşımı yaptı:

“Kutsal şehri isyancılara vermeyeceğiz diyerek bir söz verdik. Elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Ta ki son mermi, son er ve son damla kana dek.” diyen Fahrettin Paşa’ya dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Bir hesap sormak lazımsa onu İngiliz işbirlikçisi dedelerinize sorun.