Akşener’den Kılıçdaroğlu’na: Allah razı olsun

Akşener’den Kılıçdaroğlu’na: Allah razı olsun

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Adana'da düzenlenen mitingde halka hitap etti. CHP’li 15 milletvekilinin İYİ Parti’ye geçmesini sağlayan Kılıçdaroğlu’na 'Allah razı olsun' diyen Akşener, satılan şeker fabrikalarının bir yıllık zararının Saray'ın 13 günlük masrafına eşit olduğunu belirtip, “Günahtır be, haram zehir zıkkım olsun.”dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hatay ve Adana'da on binlerce vatandaşa hitap etti.  Akşener, CHP'li 15 milletvekilinin İYİ Parti'ye geçerek seçimlere katılma hakkı elde etmesiyle ilgili olarak “Kılıçdaroğlu'ndan Allah razı olsun” derken, satılan şeker fabrikalarının bir yıllık zararının  “Saray”ın 13 günlük masrafına eşit olduğunu belirtip, “Günahtır be, haram zehir zıkkım olsun.”dedi.  Meral Akşenir, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın kendisine “Meral Kılıçdaroğlu” dediğini ve TBMM başkanı hakkında 1 liralık dava açtığını belirtip, “O bana 50 bin liralık açtı. Ben 1 TL'lik açtım. Tuvalet 1 lira ya” konuştu.Akşener şunları söyledi:

“Haram yemeyen, yandaş kayırmayan, yolsuzluk ve rüşvetin önüne geçmiş, kadın ve çocuk istismarına son vermiş, gençleri huzurlu ve mutlu, anne ve babalar çocuklarının gelecek kaygılarından kurtulmuş, huzurlu, refah içinde bir Türkiye vizyonumuz var.

“HARAM ZIKKIM OLSUN”

Çiftçinin belini kırdınız, sanayiyi yok ettiniz. Atatürk’ün yaptırdığı her fabrikayı sattınız. Seka'yı sattınız, Tekel’i sattınız, Tüpraş’ı, Petkim’i her şeyi sattınız. En son şeker fabrikaları sattınız. Sattın babam sattın. Bu şeker fabrikalarını satın alanlara söylüyorum, sakın işçi çıkarmaya kalkışmayın , kupon arazi haline getirmeye kalkışmayın Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanı seçileceğim ve o fabrikaların satışını iptal edeceğim. Şeker fabrikalarının bir yıllık zararının karşılığı sarayın 13 günde harcadığı paraya eşit, günahtır be, haram, zehir, zıkkım olsun. Pamuğu yok ettin bu ülkede, pancarı yok ettin, çiftçiyi küstürdün, yediğimiz etler Sırbistan, Somali, Polonya eti. Polonya'dan deli dana hastalıklı et ihraç etmişler .

“FETÖ OKULUNDAN MEZUN DAMAT YİNE ADAY”

Bir FETÖ işi çıkardılar, herkes FETÖ'cü deniliyor, ama enteresan, damatlar kaçak,  FETÖ okullarından mezun damat bakan, tekrar milletvekili, Persilvanya'ya gidip yüz sürenler yeniden aday. FETÖ ile mücadelede en önemlisi yardım ve yatakçıların da yargılanmasıdır yargılanacak. Öyle bir sistem kuracağım ki ne askerin içine, ne polisin içine ne yargının içine FETÖ falan giremeyecek.

“ERDOĞAN, ZENGİN OLURSAM BİLİN Kİ TAYYİP ERDOĞAN HIRSIZLIK YAPMIŞ DEDİ”

Bana vatandaşın cebindeki parayı niye soruyorsun diyor. Böyle densizlik olur mu diyor, siyasetçinin görevi vatandaşın cebindeki parayı bilmektir. Aç mı tok mu bilmektir. Yüzüğünü çıkarıp gösterdi, dedi ki; benim malım mülküm şu yüzük dedi. Bir gün zengin olursam, derlerse ki Tayyip Erdoğan zengin olmuş, bilin ki hırsızlık yapmış… Ben söylemedim kendisi söyledi. Elhak doğru söyledi.

24 Haziran’da bir seçim var. Bu seçimleri arkadaşlar kendileri istedi. Türkiye’nin daha hızlı hareket edebilme için erken seçim istediler. Biz de ‘eyvallah’ dedik. Şimdi buna bozuluyorlar. Biz bu seçime hazırız. Biz milletimize güvendik, milletimize dayandık yola öyle çıktık.

ÜÇ KAĞIDI 15 MİLLETVEKİLİYLE AŞTIK

Bizim seçime girmemizin önüne bir engel çıktı. Bu seçimin 24'üne alınmasının sebebi bizim seçime girmemizi engellemekmiş. Ben de gittim Kılıçdaroğlu'ndan rica ettim. Kendisine teşekkür ediyorum bir kez daha Allah razı olsun, 15 milletvekili arkadaşımız la bu üç kağıdı açtık. Grup kurduk, gerek olmadığı halde ben de 100 bin imza ile aday olacağımı söyledim. 4 saat içinde 100 bin imza buldunuz. Gerçekten bu milletin imzasıyla aday gösterdiği tek kadın Cumhurbaşkanı adayıyım. Kadın Cumhurbaşkanı da seçileceğim inşallah.

İŞSİZ GENÇLERE 500 LİRA MAAŞ BAĞLANACAK

İşsiz gençlere iş bulana kadar 500 TL vatandaşlık maaşı bağlayacağız. Nereden bulacaksın diye sordu ağabey. ‘O bindiğiniz lüks araçlardan inin’ diyeceğim onlara. Ben bunları söyleyince damat kızmış. ‘Benim kayın pederimin öyle bir seçmeni var ki Mars’ta 4 şeritli yol yapsa bu seçmen inanır’ diyor. Gençlerin önünde 2 seçenek var. Ya uzman çavuş ya da taşeronda iş. Onun için de torpil lazım torpil. Bizim çılgın projemiz nüfus kağıdımız. Senin iş bulman için, senin tüm vatandaşlarla aynı hakka sahip olman için ağa da bu, paşa da bu, reis de bu. Elbette Suriyeli kardeşlerimiz vatanlarına gidecek, her ilden temsilcilerle Suriye’de iftar açacağız. Kadınlar gece sokakta dolaşabiliyor musunuz? çocuklar ve kadınlar istismara uğruyor. Bir tane ekonomi bakanı var evlere şenlik. Dolar almış başını gidiyor, adam diyor ki sizi etkilemez. Doğal gaza zam, benzine zam, mazota zam. Bunların hapsi dolarla gelmiyor mu? İnşallah 24 Haziran'da Erdoğangilleri evlerine geri göndereceğiz”

İSMAİL KAHRAMAN, “BANA MERAL KILIÇDAROĞLU” DEDİ.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman “bana arkadaşlarımın bulunduğu bir ortamda Meral Kılıçdaroğlu dedi. Ben bu sözün ne anlama geldiğini bilirim. Ona elli tane soyadı uydururdum ama bu bana yakışmazdı. Bunun için kendisine bir mektup yazdım ve bu mektupta kullanodığım “Belam” sözcüğü nedeniyle İsmail Kahraman bana dava açtı. Belam dini bir sözcüktür. Bana mahkeme Belam sözcüğünün suç olduğuna karar vermiş. Bu mahkemeleri ne zamandan beri kadılar yönetiyor. Bana 50 bin liralık dava açmış. Bende tuttum kendisine 1 liralık dava açtım. Tuvalet 1 lira ya”