Alevileri yasa boğan kaza; 1 ölü, 2 yaralı...

Alevileri yasa boğan kaza; 1 ölü, 2 yaralı...

Merkezi Antalya'da bulunan Batı Akdeniz Alevi Tahtacılar Derneği Başkanı Devrim Cevizci'nin kullandığı otomobil Eskişehir yolunda başka bir otobüsle çarpıştı...

Aliseydi Karagöz / Antalya

Merkezi Antalya'da bulunan Batı Akdeniz Alevi Tahtacılar Derneği Başkanı Devrim Cevizci'nin kullandığı otomobil Eskişehir yolunda otobüsle çarpıştı. Devrim Cevizci ile Ali Özdemir'in yaralandığı kazada Mahir Cevizci yaşamını yitirdi.

Alevileri yasa boğan Kaza, akşam saatlerinde Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi. İ.Ş. Yönetimindeki 26 S 6073 plakalı servis otobüsü ile Batı Akdeniz Alevi Tahtacılar Derneği Başkanı Devrim Cevizci yönetimindeki 07 MVE 07 plakalı otomobil çarpıştı. Kazanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Otomobilde sıkışan sürücü Devrim Cevizci ve oğlu Mahir Cevizci ile Ali Özdemir itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı. Sağlık görevlilerinin yaptığı müdahaleye rağmen Mahir Cevizci hayatını kaybetti. Yaralı olan Devrim Cevizci ve Ali Özdemir ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Servis otobüsü sürücüsü İ.Ş. gözaltına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.