Ankara'da kimsesiz hayvanlara Mansur Yavaş'tan destek geldi

Ankara'da kimsesiz hayvanlara Mansur Yavaş'tan destek geldi

2011 yılından beri Ankara İmrahor Vadisi'ndeki kimsesiz hayvanların tedavi, beslenme, aşılama ve kısırlaştırma gibi bakımlarının gönüllü olarak üstlenildiği Patiliköy, Twitter'dan sesini Mansur Yavaş'a duyurdu.

6 yıldır sokakta kimsesiz kalmış hayvanlar için mücadele eden Volkan Koç sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile isyan etti.

"Bugün yoğun talebimiz üzerine büyükşehir tekrar aradı. Verdiğimiz sözü tutamıyoruz yolunuzu yapamayacağız dediler. Kadastro yoluna asfalt atığı yapamıyoruz dediler. Şehir merkezinde istenmeyen canlar için şehirden kaçıyorum, çöp kadar atığı vermiyorsunuz! Mama istemiyoruz, vermiyorsunuz zaten. Tedavi istemiyoruz, yardım istemiyoruz. 150 metre yol istiyoruz, yok diyorsunuz. Bizi, hayvanseverleri dikkate alan olmayacak mı? O canları ben doğurmadım. Siz belediyelerin dağlara attığı canlara sahip çıktım. Sizin gönüllü işçiniz olduk be… Bu canlar için neden küçük, minicik talep reddedilir anlamıyorum. Biz çamur içinde aracımızla nasıl gidelim oraya? Kendi imkanımla yol yaptırdım. Sadece yağmurda araç girmediği için çamura batmayalım diye asfalt atığı istemiştim." diyerek Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a sesini duyurmaya çalıştı.

Kısa sürede Yavaş'ın ekibinden birisiyle iletişime geçtiğini belirten Volkan Koç " Az önce Mansur Bey'in ekibinden Mehmet Bey aradı. Tekrar yolumuz için umut doğuyor. Bu insanlar yeni. Güzel olacak inanıyorum." dedi.

MANSUR YAVAŞ'TAN CEVAP GECİKMEDİ

Mansur Yavaş sosyal medya hesabından ona ulaşmaya çalışan Volkan Koç’a cevap verdi:

PATİLİKÖY'E MAMA KAMPANYASI

13 Mayıs 2019 tarihinde başlayan kampanya 4 gün sürecek. 700 kimsesiz hayvana bakılan Patiliköy'de kilosu 4 liralık mamaların alındığı bu kampanya, sosyal medya hesabından ve internet sitesinden duyuruldu.