Ankara Valisi'nden flaş Eylül cinayeti açıklaması

Ankara Valisi'nden flaş Eylül cinayeti açıklaması

Ankara Valisi Ercan Topaca, cinayetle ilgili 1 kişinin tutuklu, 4 kişinin gözaltında olduğunu söyledi. Topaca "Yavrumuzun boğularak öldürüldüğünü tahmin ediyoruz" dedi.

Ankara’nın Polatlı ilçesinde 22 Haziran'da kaybolan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'nın cesedi, Yüzükbaşı Mahallesi yakınlarında bir elektrik direğinin dibinde gömülü olarak bulundu. Ankara Valisi Ercan Topaca, cinayetle ilgili açıklamalarda bulundu.

Ankara Valisi Ercan Topaca, cenazeden sonra yaptığı açıklamada, "Yavrumuzun boğularak, öldürüldüğünü tahmin ediyoruz. Şu an itibariyle bir tutuklu 4'te gözaltına olan şahıs var. Başka bu olayı bilen kişiler de çıkabilir. Şunu biliyoruz, bütün kamuoyunun bütün milletimizin bu işten bu hunharca olaydan olumsuz etkilendiğini, acıma hissinin bu canice olayın tepkisi içerisinde bu işin faillerinin hak ettikleri cezayı çekmeleri konusunda beklenti var. Bütün vatandaşların devletimize güvenmelerini, hukuk nezdinden ne gerekiliyorsa yapılacağını ifade etmek istiyorum. Eylül kızımızın ailesine, yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi.