Anne isyan etti 'Bütün anlattıkları yalan'

Anne isyan etti 'Bütün anlattıkları yalan'

Kadıköy’de boşanma davası açan kendisinden 24 yaş büyük eşi Selva Sağlam Yılmaz’ı (62) öldürdüğü iddiasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Emrah Yılmaz’ın savunması anneyi isyan ettirdi. Anne Emine Sevim, "Bütün anlattıkları yalan" dedi.

Kadıköy’de, internet üzerinden ticaret yapan 62 yaşındaki Selda Sağlam Yılmaz, 28 Ekim 2017’de  otomobiliyle Merdivenköy Günaydın Sokak’ta trafik nedeniyle yavaşladı. Bu sırada arkadan koşarak gelen bir kişi otomobilin açık camından Selva Sağlam Yılmaz’a 4 el ateş etti. Başından vurulan Yılmaz hayatını kaybetti. Saldırgan kaçtı.

UZAKLAŞTIRMA KARARI VARDI

Boşanmak isteyen Selda Sağlam Yılmaz’ın, olaydan 3 gün önce eşinden şikayetçi olduğu ve mahkemenin Emrah Yılmaz için uzaklaştırma kararı verdiği ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntüleri  incelenince cinayetin, Selda Sağlam Yılmaz’ın kendisinden 24 yaş küçük kocası Emrah Yılmaz tarafından işlendiği belirlendi. Selva Sağlam Yılmaz’ın ikinci eşi olan Emrah Yılmaz’ın, cinayetten 6 saat önce sosyal medya hesabından “Sana karşı uzattığım avuçlarıma ihaneti koydun, canımı yaktı” paylaşımında bulunduğu tespit edildi. Sakarya’da yakalanan Emrah Yılmaz tutuklandı

“KREDİ OLAYINDAN ARAMIZ AÇILDI”

Anadolu 6. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz gün ilk celsesi görülen duruşmaya, tutuklu sanık Emrah Yılmaz, müştekiler ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada savunmasını yapan tutuklu sanık Emrah Yılmaz, ifadesinde şunları söyledi: “2014’de Selva ile tanıştım. 17 Eylül 2015’de evlendik. Evlendikten sonra taksi şoförlüğüne başladım. Uber  taksi işini yapmayı düşündük. Minibüs alacaktık. Adli sicil kayıtlarım nedeniyle bankadan kredi alamıyordum. Selva bana kendi adına kredi çıkmadığını söyledi. Bir vesile ile kredi için başvurmadığını fakat daha önce bir bankadan tüketici kredisi aldığını öğrendim. Bu yüzden tartıştık.