Direk dansıyla hayatı değişti!

Direk dansıyla hayatı değişti!

Ro'yale, kocasından kısa bir süre ayrı kaldığında direk dansına başladı. Sadece bir kaç dersin ardından ömür boyu sürecek bir tutku yakaladığını fark eden Ro'yale, başarılı performansıyla dikkat çekiyor.

36 yaşındaki Ro’yale, altı yıldır direk dansı yapıyor. Ro’Yale’in kocası direk dansının hayranı değil, ancak eşini destekliyor. Ro’yale, 30 yaşında kocasından kısa bir zaman ayrı kaldığında büyük bir dönüm noktası yaşadığını anlatıyor: “Büyük bir dönüm noktasındaydım. Kocamdan yakın bir zamanda ayrılmıştım ve artık kim olduğumu bilmiyordum, bu yüzden eğlenceli şeyler yapmak istedim.”

Eskiden direk dansının çoğunlukla striptizciler tarafından yapıldığını düşündüğünü belirten Ro’yale, “Dansa başlamadan önce direk dansının çoğunlukla striptizciler tarafından yapıldığını zannediyordum. Ancak gördüm ki her sınıftan insan bu dansı yapıyor. Doktorlar profesyoneller geliyor” diyor.

Ro’Yale’in direk eğitmeni ve dans ettiği stüdyo Vertical Joes’un CEO’su Fiya Starta, Ro’yale’in ilk başlarda dans ederken giydiği kıyafetlerden endişe duyduğunu, tedirgin olduğunu anlatıyor.

Ro’yale gibi kadınlara özel bir müfredat hazırladığını söyleyen Starta, “Ro’yale kimsenin ona öğretemeyeceği bir şekilde seksi. İçinden geldiği gibi dans ediyor. Dansa kendi tarzını ekledi. Bazı şeyler öğretilemiyor, sahip olduğumuz bazı şeyler doğuştan ve Ro’yale’de bunlardan fazlası var” açıklamasını yapıyor.