Askeri üsse roketli saldırı: 1 asker yaralı

Askeri üsse roketli saldırı: 1 asker yaralı

Şırnak'ta Namaz Dağı üs bölgesine PKK'liler tarafından roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Açılan ilk ateşle birlikte bir asker yaralandı. Üs bölgesindeki askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Şırnak'ta açılan ilk ateşle birlikte bir asker yaralandı. Üs bölgesindeki askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

KALABALIK BİR GRUPLA SALDIRDILAR

Şırnak yakınlarındaki Namaz Dağı üs bölgesine bugün öğlen saatlerinde kalabalık bir grup tarafından, roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

PKK'nin ilk ateşi ile birlikte bir asker yaralanırken, burada görevli askerlerin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada yaralanan asker helikopterle 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'na oradan da ambulansla Şırnak Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı.

KAÇTIKLARI VADİ BOMBARDIMAN ALTINA ALINDI

Namaz Dağı üs bölgesine düzenlenen saldırı sonrası kaçan grubun etkisiz hale getirilmesi amacıyla hava destekli operasyon başlatıldı. 2 Atak helikopteri, derin vadileri yoğun bombardıman altına alırken, bölgeye sevk edilen jandarma özel harekat timleride kaçmaya çalışan grubu takibe aldı.