Atatürk'e küfredenlerin serbest bırakılmasına sert tepki gösterdi!

Atatürk'e küfredenlerin serbest bırakılmasına sert tepki gösterdi!

Atatürk'e hakaret ettiği ortaya çıkan Esenyurt Belediye Başkanı'na gösterdiği tepki ile gündeme gelen CHP'li Çetin Çapan sert çıktı.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun Atatürk'e hakaret etmesine gösterdiği tepki ile gündeme gelen CHP'li Çetin Çapan, şimdi de Atatürk'e hakaret eden Süleyman Yeşilyurt'un serbest bırakılmasına sert tepki gösterdi.

Süleyman Yeşilyurt'un serbest bırakılmasının halkın gazını alma amacı olduğunu söyleyen CHP'li Çapan, şu sözleri söyledi:

ATATÜRK'E HAKARET EDENLERİ HALKIN GAZINI ALMAK İÇİN GÖZALTINA ALDILAR!

"Atatürk'e darbeci diyen Esenyurt Belediye Başkanı görevde. Elbette Süleyman Yeşilyurt gibi Atatürk ve Türkiye düşmanlarını serbest bırakacaklar; çünkü aynı zihniyetteler. Halk Süleyman yeşilyurta büyük tepki gösterdi. Halkın gazını almak için gözaltına aldılar. Şimdi gündemi değiştirip serbest bıraktılar. Atatürk'e küfür eden Esenyurt Belediye Başkanı da hala görevinde. Eğer bu konuda samimi olsalardı, bugün Esenyurt Belediyesi'ne kayyım atanmış olurdu. Ne yazık ki Cumhuriyet'in sayesinde Cumhurbaşkanı olan şahse gösterilen hassasiyet kadar, Cumhuriyet'in kurucusu Atatürk'e hassasiyet gösterilmiyor. Esenyurt Belediye Başkanı'nın da Yeşilyrut'un da bu konunun da takipçisi olacağız."