Avcılar, İmamoğlu için fener uçuracak

Avcılar, İmamoğlu için fener uçuracak

Avcılar halkı 23 Haziran seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na desteklerini ifade etmek için gökyüzüne dilek fenerleri bırakacak.

Avcılar halkı, 15 Haziran Cumartesi günü saat 21.00’de Gümüşpala’da Küçükçekmece Gölü kenarında bir araya gelerek 23 Haziran seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na desteklerini ifade etmek için gökyüzüne dilek fenerleri bırakacak.

Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, mazbatası elinden alınan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek amacıyla 15 Haziran’da saat 21.00’de gerçekleşecek dilek feneri etkinliği için tüm vatandaşlara çağrı yaptı.

‘DİLEKLERİMİZ YOL HARİTAMIZ OLUYOR'

Hançerli çağrısında, “15 Haziran günü tüm dileklerimizi gökyüzüne uçuruyoruz. Fenerlerimiz umudumuz, dileklerimiz yol haritamız oluyor. Hayatta hiç bir hayalin, hiç bir dileğin karşılıksız kalmadığını gören biri olarak hepinizi Gümüşpala’ya saat 21.00’de dilek fenerlerimizi gökyüzüne göndermeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

‘Şimdi gökyüzünü, 23 Haziran’da İstanbul’u aydınlatacağız’ sloganıyla düzenlenen etkinlikte üzerinde Ekrem İmamoğlu’nun silüeti ve ‘#dileğim Herşey Çok Güzel Olacak’ yazısı bulunan dilek balonları gökyüzüne bırakılacak.