Aykut Kocaman: Bizim yapacağımız daha çok çalışıp en iyisini yapmak!

Aykut Kocaman: Bizim yapacağımız daha çok çalışıp en iyisini yapmak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 4-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Süper Lig'in 14. haftasında sahalarında 4-2 kazandıkları Kasımpaşa maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'ın maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Bu sezon iki seferdir yukarı tarafı yakalamaya başlamıştık ama başaramamıştık. Bugün fiziksel, bireysel olarak ligin en kaliteli ve formda takımlarından birine karşı oynadık.

Taraftarımıza yeniden kavuştuk, uzun süre sonra kenara gelen oyuncumuz büyük alkışlarla çıktı. Benim oyuna bakışım ve yorumlamamın, yorumlayanlara göre ciddi farkı var. Ne atak takımıyız ne defans, doğal olarak sonuçlara göre yapılıyor yorumlar. Yorumcular haklıdır, bizim yapacağımız daha çok çalışıp en iyisini yapmak."

"Galatasaray'ın puan ortalaması, tutturulabilir bir ortalama değildi. Bizimki de bırakınşampiyonluğu, 3 puanlı dönemin ve tarihsel ortalamanın bile çok altındaydı, bu çok netti. Geçen sene denemeler yapılıyordu ama bu sene tüm takımlar milli takım seviyesinde yabancılar getirebiliyorlar. Yabancı ağırlığı
çoğu takımda çok fazla. Evvelki senelerdeki şampiyonluk puanlarının altına düşülecek gibi duruyor. Bundan sonra biz de dahil puan kayıpları ihtimali çok yüksek. İlerleyen haftalarda dört takım arasındaki fark daha da daralacaktır diye düşünüyorum."