Büşra Virdil Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi Yakuplu'da hizmet veriyor!

Büşra Virdil Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi Yakuplu'da hizmet veriyor!

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Büşra Virdil Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi, açıldığı günden bu yana destekleyici sağlık hizmetleri ile vatandaşa iyi geliyor. 2016’da açılan birim, Yakuplu’daki Gıda Bankası’nın hemen yanında bulunuyor.

Beylikdüzü Belediyesi’nin lösemi sebebiyle hayatını kaybeden ortaokul öğrencisi Büşra Virdil’in ismini verdiği Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi, Yakuplu Mahallesi’nde 2016’dan beri vatandaşlara hizmet veriyor. Şu zamana kadar çok sayıda kişiye çeşitli sağlık uygulamaları yapılan merkezin hizmet kapsamında doktor reçeteli enjeksiyon, doktor reçeteli serum takma, pansuman, tansiyon takibi, ateş takibi ve parmak ucu AKŞ ölçümü yer alıyor.

Hafta içi hizmet veren Büşra Virdil Sağlık Dayanışma ve Takip Merkezi’nin çalışma saatleri ise 08.30 – 17.00. Merkez, gerekli gördüğü durumlarda vatandaşları Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne yönlendirerek, daha kapsamlı bir sağlık hizmeti almalarına köprü de oluyor. Yakuplu Mahallesi 31. Sokak’ta yer alan merkeze 0212 875 40 96 NO’lu telefonu arayarak ulaşabilirsiniz.