Ayşe Öğretmen anne oldu

Ayşe Öğretmen anne oldu

Kanal D’de yayımlanan Beyaz Show programına telefonla bağlanarak bölgede yaşanan sokağa çıkma yasaklarını anlatarak, “Çocuklar ölmesin” dediği için hakkında dava açılan öğretmen Ayşe Çelik dün gece bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Kanal D’de yayımlanan Beyaz Show programına telefonla bağlanarak bölgede yaşanan sokağa çıkma yasaklarını anlatarak, “Çocuklar ölmesin” dediği için hakkında dava açılan öğretmen Ayşe Çelik hakkında verilen 1 yıl 3 aylık hapis cezası İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi tarafından geçtiğimiz gün onanmıştı.

1 yıl 3 ay hapis cezası verilen Ayşe Çelik, dün gece bir erkek çocuğu dünyaya getirdi.

Çelik, geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet’ten Seyhan Avşar‘ın, “Cezaevine girecek olmak sizde bir kaygı yaratıyor mu?” sorusuna “Anne olma arifesinde tedirgin olmamak mümkün mü?” sorusuyla karşılık vermişti.

CEZA ALMASINA SEBEP OLAN KONUŞMA

Ayşe Çelik, bağlandığı programda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türkiye’nin Güneydoğusunda neler olup bittiğinin farkında mısınız? Burada doğmamış çocuklar, anneler, insanlar öldürülüyor. Sanatçı olarak, insan olarak, bir şekilde siz de yaşananlara sessiz kalmamalısınız, bir şekilde ‘Dur’ demelisiniz. Burada yaşananlar ekranlarda, medyada çok farklı aktarılıyor. Sessiz kalmayın… Görün, duyun ve artık bize el verin. Yazık; insanlar ölmesin, çocuklar ölmesin, anneler ağlamasın."