Bahçeli'den, CHP'ye skandal suçlamalar...

Bahçeli'den, CHP'ye skandal suçlamalar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Antalya'da partisinin İl ve İlçe Başkanları Toplantısı'nda CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na ve CHP'ye çok ağır suçlamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söylemleri ile CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok ağır suçlamalarda bulundu. Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun PKK ve PYD'ye 'terör örgütü' diyemediğini iddia etti. Bahçeli CHP içinde "Alın PKK'yı vurun CHP'ye" dedi.

Bahçeli, ABD'nin IŞİD'le mücadele koalisyonundaki en üst rütbeli asker olan Korgeneral Paul E. Funk'un, Menbiç'te YPG üyeleriyle çekilen fotoğrafına ve verdiği mesajlara tepki gösterdi. Bahçeli, "ABD’li komutan Funk, 'Türkiye’nin yanlış hesabından dolayı kaygılandığını' söylemiştir. Yanlış hesap bu sömürgeciye göre nedir? Türkiye’nin PKK ile mücadelesini tuhaf buluyormuş. Funk asıl yanlış hesabı kendilerinin yaptığını görememiştir. Eğer haine kahraman diyorlarsa bu ABD ile müttefiklik nasıl sürdürülecektir?" dedi.

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları şu şekilde:

Helikopterimiz düştüğü anda yaşanan patlama akıllara pek çok soru getirmiştir. Sınırlarımızda büyük bir hareketlilik vardır. Bir günde 11 şehidin acısı ocaklara kor gibi düşmüştür. 

Vatan savunmasının arzu etmesek de acı verici sonuçları doğmaktadır. İnancımıza göre şehitler ölmemiştir. Türkiye felaketlerin üstesinden gelecektir. Terörle girdiğimiz bu yüksek mücadele mutlaka başarıyla sonuçlanacaktır.

'ABD İLE MÜTTEFİKLİK NASIL SÜRDÜRÜLECEK'

PKK PYD hesap verecek, küstahlığının ve şerefsizliğinin bedelini ödeyecektir. ABD’li komutan Funk, Türkiye’nin yanlış hesabından dolayı kaygılandığını söylemiştir. Yanlış hesap bu sömürgeciye göre nedir? Türkiye’nin PKK ile mücadelesini tuhaf buluyormuş. Funk asıl yanlış hesabı kendilerinin yaptığını görememiştir. Eğer haine kahraman diyorlarsa bu ABD ile müttefiklik nasıl sürdürülecektir? ABD ile temas kesilirse, siyaset yerine silah konuşursa, eller tetiklere giderse olacakları hesap edip sonuçlarını düşünen var mıdır?

Nedir bu çektiklerimiz? ABD özel kuvvetlerinin teröristlerle nöbet tutmaları rezilliktir. Bu durum açık çatışmaya doğru gitmektedir. ABD, PYD’nin yanında yer almıştır. FETÖ başaramayınca diğer terör örgütleriyle buluşmuştur. ABD yanlıştan dönmez ise duruşunun tanımı düşmanlık olarak anılacaktır.