Galatasaray'dan flaş Arda Turan hamlesi

Galatasaray'dan flaş Arda Turan hamlesi

Galatasaray'da olağanüstü genel kurula gitme kararı alınması kafaları karıştırdı. Nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Öte yandan transfer konusunda Arda Turan'ın 1.5 sezonluk kiralanacağı belirtildi. Transfer hareketliliği başlarken kadro dışı olan 4 futbolcunun devre arasında gönderileceği ifade edildi.

Galatasaray Yönetimi, Arda Turan için milli arada Barcelona ile ön protokol imzalamayı düşünüyor. Anlaşmanın 1.5 sezonluk kiralama yöntemiyle gerçekleşeceği de gelen haberler arasında. 2020 yılına kadar İspanyol deviyle kontratı bulunan Arda’nın, kiralık sözleşmesinin bitimiyle beraber satın alma opsiyonunun da Galatasaray’a geçmesi bekleniyor.

Galatasaray'da kadro dışı olan ve takımdan ayrı olarak çalışan Hakan Balta, Nigel de Jong, Umut Gündoğan ve Endoğan Adili'yi devre arasında gönderecek.

 Galatasaray kulübü 2 Aralık'ta olağanüstü genel kurula gitme kararı aldı. Resmi siteden yapılan açıklamayla kongre kamuoyuna duyuruldu. İddiaya göre sezon başında transfere yapılan yüksek harcamalar nedeniyle denk bütçe oluşturulamadı. Dursun Özbek ek bütçe talebinde bulunmak için olağanüstü kongre kararı aldı.

Devre arasında en az Gomis ve Eren kadar kaliteli bir santrforu renklerine bağlamak isteyen Galatasaray, krallık yarışının sürpriz ismi Jahovic'i gündemine aldı. Sözleşmesi bitecek olan tecrübeli golcü için nabız yoklanacak. Beşiktaş da bu oyuncuyla ciddi biçimde ilgileniyor.

Transfer döneminde nokta atışı yapan Galatasaray yönetimi, Maicon-Mariano-Fernando takviyesiyle savunmayı sağlama aldı ve Ujfalusi-Eboue-Melo özlemini dindirdi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Fernando Muslera'nın oğlu dünyaya geldi. Yıldız futbolcu Instagram'dan haberi duyururken oğlunun adını da Kailash olarak açıkladı. Bu arada Galatasaray kulübü minik muslera için sembolik bir sözleşme hazırladı.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Dursun Özbek, yabancı futbolcu sınırlamasıyla ilgili Türkiye Futbol Federasyonu ile görüşerek bir yol haritası çizeceklerini söyledi.