Bahçeli'yi utandıracak görüntüler

Bahçeli'yi utandıracak görüntüler

MHP Genel Başkanı Bahçeli MİT TIR'ları ile ilgili 'AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir' demiş

Bugün CHP'nin Adalet Yürüyüşü'nü eleştiren Bahçeli,  MİT TIR'larıyla ilgilli, "MİT TIR'larıyla ilgili yaşanan benzeri bir felaket tablosundan sonra hiç bir hükümet ayakta kalamayacaktır. " demişti. 

CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu “MİT TIR'ları görüntülerinin yayınlanması" gerekçesiyle tutuklandı.  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Adalet Yürüyüşü'nü başladı. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun başlattığı demokrasi ve adalet nöbetiyle ilgili Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli , "Buna Göre Kadri Enis Berberoğlu 25 yıla mahkûm edilmiştir. Bu kararın hitamında CHP aceleyle ayağa kalkmış, önyargıyla kıyameti koparmıştır." diye açıklama yaptı. MİT TIR'ları görüntüleri ortaya çıktığında ise Bahçeli neler söylemişti? 

"AKP SİLAH KAÇAKÇILARININ APARATI HALİNE GELMİŞTİR"

İşte Bahçeli'nin arşivden çıkan o açıklamaları: 

Türkiye hiç böyle bir iktidar görmemiştir. Yalan bunlardadır. İnkar bunlardadır. Riyakarlık bunlardadır.Talan bunlardadır. Allah ile aldatma bunların mesleğidir. MİT TIR'larıyla ilgili medyada çıkan haberler Türkiye'nin ne hallere düşürüldüğünü ispat etmektedir. TIR'larda ilaç olduğunu söylediler. Demokratik ve medeni bir ülkede MİT TIR'larıyla ilgili yaşanan benzeri bir felaket tablosundan sonra hiç bir hükümet ayakta kalamayacaktır. AKP silah kaçakçılarının aparatı haline gelmiştir.