Türkiye İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti

Türkiye İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti

Türkiye, hazırlık maçında İrlanda Cumhuriyeti ile karşılaştı. Antalya'da oynanan Türkiye-İrlanda Cumhuriyeti maçında gülen taraf, 1-0'lık skorla A Milli Futbol Takımımız oldu. Türkiye-İrlanda Cumhuriyeti maçında millilerimize galibiyeti getiren golü, Mehmet Topal kaydetti.

Hazırlık maçında A Milli Futbol Takımımız, İrlanda Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Antalya'da oynanan Türkiye-İrlanda Cumhuriyeti maçında kazanan, 1-0 ile millilerimiz oldu. İşte Türkiye-İrlanda Cumhuriyeti maçının tüm ayrıntıları ve maç özeti...

Mücadelenin ilk yarısında millilerimiz oyunu kontrol altına aldı. Cenk Tosun ve Yusuf Yazıcı ile rakip kaleyi yoklayan A Milli Futbol Takımı, ağları havalandırmayı başaramadı ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan milliler, 52. dakikada golü buldu. Yusuf Yazıcı'nın sol kanattan gönderdiği ortaya Mehmet Topal altı pas üzerinde düzgün bir vuruş yaptı ve Türkiye 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Hakan Çalhanoğlu ve Enes Ünal ile pozisyonlar bulan millilerimiz, farkı artırmayı başaramadı ve Türkiye İrlanda Cumhuriyeti'ni 1-0 mağlup etti.

A Milli Futbol Takımımız, İrlanda Cumhuriyeti'nin sonrasında salı günü deplasmanda Karadağ ile karşı karşıya gelecek.