Bakan Fakıbaba ve Akşener'den, Atatürk heykeline saldırıya tepki

Bakan Fakıbaba ve Akşener'den, Atatürk heykeline saldırıya tepki

Bakan Ahmet Eşref Fakıbaba ve Meral Akşener, Siverek'de meydanda bulunan Atatürk heykeline zarar vermesiyle ilgili sosyal medya hesaplarından tepki gösterdiler. Fakıbaba olayı nefretle kınadığını belirtirken Akşener ise asıl sorunun böyle olayların cezasız kalmasına bağladı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba,  Siverek İlçesi'nde seyyar satıcı Mehmet Malbora'nın Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye kalkışmasıyla ile ilgili olarak twitter hesabından  "Siverek'te Atatürk heykeline yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyor,  halkımıza bu provakatif eyleme itibar etmediği için teşekkür ediyrum" açıklamasında bulundu.

Asıl görülmesi gereken bu saldırıların cezai yaptırımı olmamasıdır

Meral Akşener, Siverek İlçesi'nde seyyar satıcı Mehmet Malbora'nın Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk büstüne elindeki tahra ile zarar vermeye kalkışmasıyla ile ilgili olarak twitter hesabından  "Atatürk Heykeline saldırı yapan meczupmuş! Zübeyde Hanıma söven neydi? Asıl görülmesi gereken bu saldırıların cezai yaptırımı olmamasıdır." açıklamasında bulundu.