Bakanı acı gününde yalnız bırakmadılar

Bakanı acı gününde yalnız bırakmadılar

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan'ın kardeşi Okan Arslan  Üsküdar Altunizade Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan İkindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arlan'ın kardeşi Okan Arslan bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Okan Arslan Üsküdar Altunizade Marmara İlahiyat Camisi'nde kılınan İkindi namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

SİYASET VE BÜROKSİ DÜNYASI BAKANI YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze törenine, Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcıları Bekir Bozdağ, Mehmet Şimşek, Fikri Işık, Recep Akdağ, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Danıştay Üyesi Hayrettin Kadıoğlu, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, eski milletvekili Metin Işık, Arslan'ın ailesi ve yakınları katıldı.

Cenaze namazının ardından Başbakan Yıldırım, Bakan Arslan ile birlikte Okan Arslan'ın tabutuna omuz verdi.

Arslan'ın cenazesi,Kartal Merkez Mezarlığı'na defnedildi.

BAKAN ÇELENK İSTEMEDİ

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, kardeşinin cenazesi dolayısıyla çelenk göndereceklerden, bunun yerine Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine bağışta bulunmalarını istedi.

Bakan Arslan, kardeşi Okan Arslan'ın vefatı vesilesiyle çelenk göndermek isteyen dostlarının bunun yerine, Kars Dolunay Eğitim Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Kars Ziraat Bankası TR83 0001 0001 4755 9326 0450 03 no'lu hesabına bağış yapmaları ricasında bulundu.