Baki Özilhan son yolculuğuna uğurlandı...

Baki Özilhan son yolculuğuna uğurlandı...

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden gazeteci ve CHP eski iletişim koordinatörü Baki Özilhan, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Milletvekili Durdu Özbolat, Cumhurbaşkanı başdanışmanı İlnur çevik, Eski Ankara Belediye Başkanı Murat karayalçın, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Türk siyasetçi Onur Kumbaracıbaşı, siyasetçi yazar Yaşar Seymen, gazeteci Ali Polat, siyasetçi Yılmaz Ateş, Türk siyasetçi ve gazetec

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden CHP Genel Başkan eski İletişim Koordinatörü Gazeteci Baki Özilhan için cenaze töreni düzenlendi. Pir Sultan Abdal Kültür Merkezinde düzenlenen cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Özilhan’ın yakınları katıldı.

Törenin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu "Baki Bey uzun yıllar beraber çalıştığımız bir arkadaşımızdı. Hayatını kaybetmesi hem medya dünyasında hem de bizim açımızdan büyük bir kayıp. Son derece üzgünüm. Allah rahmet eylesin" dedi. Törenin ardından gazeteci Özilhan, Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.  Gazeteci ve CHP'li parti kimliğinin yanı sıra gazetemizin haber müdürü Cafer Özilhan'ın ağabeyi, Baki Özilhan'a Allah'tan rahmet, sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Cenazeye katılan Durdu özpolat bir süre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile sohhbet etti. Kılıçdaroğlu ve Özbolat taziye dilekleri paylaştılar.