Balıkesir'de trafik kazası...Yakınları sinir krizi geçirdiler

Balıkesir'de trafik kazası...Yakınları sinir krizi geçirdiler

Balıkesir'de Fikret Irmak'ın (77) kullandığı otomobil yürüyüş yapan Meryem Batur (58) ile Sevim Kılıça (60) çarptı. İki kadın olay yerinde öldü. Jandarma önce kazaya karışan otomobili terk edilmiş olarak buldu. Bölgede aramayı sürdüren jandarma ekipleri, kısa süre sonra sürücü Irmak'ı da yakaladı.

Ayvalık ilçesi Altınova iskele sahil yolunda dün akşam yürüyüş yapan Meryem Batur ve Sevim Kılıç'a saat 18.45'te Fikret Irmak'ın yönetimindeki 10 YZ 203 plakalı otomobil  ile çarptı. Çarpmanın etkisiyle iki kadın olay yerinde öldü. Sürücü Fikret Irmak ise otomobiliyle olay yerinde kaçtı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen jandarmaya bildirdi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

BALIKESİR'de Fikret Irmak'ın (77) kullandığı 10 YZ 203 plakalı otomobil yürüyüş yapan Meryem Batur (58) ile Sevim Kılıça (60) çarptı. İki kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Ölen iki kadına çarptıktan sonra olay yerinden kaçan ve otomobilini terk eden sürücü Fikret Irmak, Jandarma tarafından yaya olarak yakalandı.

Kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlatan jandarma, kazanın ardından otomobili Akademililer sitesinde terk edilmiş olarak buldu. Bölgede aramalarını yoğunlaştıran jandarma sürücü Fikret Irmak yolda yakayıp gözaltına andı.

Ayvalık Cumhuriyet Savcısı ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemelerinin ardından Meryem Batur ve Sevim Kılıç'ın cesetleri Ayvalık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

YAKINLARI BAYGINLIK GEÇİRDİ 

Kazayı duyan Batur ve Kılıçın yakınları olay yerine geldi. Kaza yerinde Sevim Kılıç'ın cesedini gören eşi Mürsel Kılıç baygınlık geçirdi. Mürsel Kılıç'a 112 Acil Servis ekipleri müdahale etti. Meryem Batur'un cansız bedenin gören eşi Mustafa Batur ve oğlu Kadir Batur sinir krizleri geçirdi. Yakınları her iki aileyi de sakinleştirmekte güçlük çekti.

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Balıkesir'de trafik kazası...Yakınları sinir krizi geçirdiler