Barkın Bayoğlu'nun ölümünde şok ayrıntı

Barkın Bayoğlu'nun ölümünde şok ayrıntı

Barkın Bayoğlu'nun hayatını kaybettiği olayın ayrıntıları ortaya çıkıyor.

Dün saat 02:00 civarında meydana gelen kazada hayatını kaybededen Barkın Bayoğlu ve Buğra Erdem’e dair detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Barkın Bayoğlu kimdir sorusu dün arama motorlarında en çok arananlar arasına girmişti, kazanın diğer tarafında yer alan Buğra Erdem ile ilgili birçok farklı söylenti ortaya atılmıştı. Kazaya dair ayrıntılar gün yüzüne çıkmaya devam ederken, Buğra Erdem’in ve Barkın Bayoğlu’nun vefat ettiği kazanın nasıl gerçekleştiği konusu açıklığa kavuştu. İddiaya göre; otomobili durdurup, dörtlüleri yaktı eşiyle tartışmaya başladı. Daha sonra öfkeli bir şekilde aşağı indi. Karşı şeride geçti. Bu sırada Avrupa çıkışı istikametine ilerleyen Barkın Bayoğlu, kullandığı 34 UR 8430 plakalı motosiklet ile hızla Erdem’e çarptı. Erdem olay yerinde öldü. Çarpmanın etkisiyle savrulan ve ağır yaralanan Bayoğlu hemen Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı. Soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

İNTİHAR ETMEMİŞ

Buğra Erdem’in intihar etmek için köprüde bulunduğu iddiaları, Buğra Erdem’in annesi tarafından yalanlandı. Buğra Erdem’in eşiyle beraber 1,5 yaşındaki kızlarını kayınvalidesinden almaya gittiğini anlatan Necla Oğuz, “Herhalde tartışma sonunda oğlum geline arabayı bırakıp karşı tarafa geçtikten sonra bir taksiye atlayıp eve gelmeyi düşündü. İntihar söylentileri var. Hayır. Benim çocuğum hayata bağlı bir çocuktu” dedi.


1975 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Barkın Bayoğlu, ilkokula başladıktan kısa bir süre sonra ailesiyle İngiltere’ye göç etti. Türkiye’ye döndükten sonra Bilgi Üniversitesi’nde öğrenim gördü ve dereceyle mezun oldu.
İngiltere’de okuduğu sırada motosiklet tutkusu başlayan Bayoğlu, lisede ilk motosikletine sahip oldu. 2000’li yıllarda Telsim’de eğitmen olarak, bir sürede Kazakistan’da bazı işlerle uğraşan Altın Elbiseli Adam, Türkiye’ye döndükten sonra kendisine bir atölye satın aldı. Bayoğlu son zamanlarda motosikletlerle iglili YouTube’ta çektiği videolarla hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşmıştı.


NEDEN ALTIN ELBİSELİ ADAM DENİYOR?

Barkın Bayoğlu, Kazakistan'da çalışırken bir müzede gördüğü M.Ö. 5. yüzyılda ölen bir prensin, altından elbisesi ve kırmızı bir kaftanı ile birlikte gömüldüğünü ve üzerindeki yazıların Türkçe olmasından etkilenir. Türkiye'ye döndüğü zaman bir video çekiminde giydiği tulumun altın rengi olması ile Altın Elbiseli Adam fikri ortaya çıktı.

BARKIN BAYOĞLU NEREDE KAZA YAPTI?

42 yaşındaki motosiklet tutkunu Barkın Bayoğlu, dün gece yarısı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde kaza yaptı. Kaza sırasında bir kişiyle kafa kafaya çarpıştığı öğrenilen Altın Elbiseli adam lakaplı Barkın Bayoğlu, ne yazık ki hayatını kaybetti.