Başbakan Binali Yıldırım da T A M A M kervanına katıldı; o iş bitti T A M A M

Başbakan Binali Yıldırım da T A M A M kervanına katıldı; o iş bitti T A M A M

TAMAM başlığı ile twitter'da bir milyondan fazla mesaj atıldı. TAMAM'cıların yeni hedefi 2 milyon... AKP Genel Merkezi TAMAM'a DEVAM ile karşılık vermeye çalıştı ancak başarılı olamadı. Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce ve Meral Akşener'den yeni TAMAM mesajları geldi.

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçim görselini paylaştı. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından sonra gündeme gelen "Tamam"ı slogan olarak kullandı.

CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Twitter hesabından seçim afişini paylaştı. Twitter hesabından "Artık Tamam" yazılı afişi paylaşan İnce, "Bizim mücadelemiz baskının yerine hürriyeti, korkunun yerine huzuru, kinin ve nefretin yerine sevgi ve hoşgörüyü koymak isteyenlerin mücadelesidir." dedi. İnce "Edirne’den T A M A M diyeceğiz" diye yazdı.

Meral Akşener'de twitter hesabından, "Göklerden gelen bir T A M A M vardır..." mesajını paylaştı.

CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay da Meclis'te canlı yayında 'TAMAM' dedi. AKP Meclis Başkanvekili'ne de TAMAM dedirtti. Balbay twitter'da bir paylaşımında ise Başbakan Binali Yıldırım'ın 'o iş bitti TAMAM' diyen videosunu paylaşarak; "Ve T A M A M kervanına arşivden de olsa Binali Yıldırım da katıldı. En güzeli bu T A M A M . “Son Başbakan” Binali Bey’in tek başına gitmesi eksik olurdu, şimdi T A M A M oldu" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salı günü AKP Meclis Grubu’nda yaptığı konuşmada “Tek dertleri Erdoğan’ı yıkmak. Bizi Başbakanlığa da, Cumhurbaşkanlığına da milletimiz getirdi. Millet ne zaman ‘Tamam’ der ise o zaman çekiliriz” demişti.

Erdoğan’ın açıklamasından sonra sosyal medyada “T A M A M” başlığı altında 1 milyondan fazla paylaşım yapıldı. Söz konusu etiket dünya sıralamasında da birinci oldu.