Başkan 'Adalet Yürüşü' kitabını hediye etti

Başkan 'Adalet Yürüşü' kitabını hediye etti

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Başkanı Gudrun Mosler Törnström’e ; Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşü kitabını hediye etti.

Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi için Fransa Strazburg’da bulunan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, yerel ve bölgesel düzeyde hakları temel alan yönetimler temalı toplantıların sonunda Kongre Başkanı Gudrun Mosler Törnström’e CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 15 Haziran-9 Temmuz 2017 tarihleri arasında 450 kilometrelik güzergahta 25 gün süren adalet yürüyüşünü fotoğraflarla anlatan Selahattin Sönmez’in “Adaleti Yolda Arayanlar” kitabının İngilizce baskısını  sundu.

Kılıçdaroğlu’nun adalet yürüyüşünün dünyanın pek çok yerinde olduğu gibi Avrupa Konseyi tarafından da yakından izlendiğini belirten Gudrun Mosler Törnström de, Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’na teşekkür etti.

Öte yandan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu’nun kongre sırasında Bakırköy’deki kamusal alanlardaki işgallere son vererek halkın kullanımına kazandırılması ve Bakırköy Çocuk Masası’nın güncel çalışmaları üzerine yaptığı konuşmada kongre üyeleri tarafından ayakta alkışlandı.