Bayram planı yapanlar dikkat... Meteoroloji uyardı!

Bayram planı yapanlar dikkat... Meteoroloji uyardı!

Hava durumunun bayram planlarını aksatmasını istemeyen yurttaşlar bayramda hava durumu nasıl olacak sorusuna cevap arıyor.

Bayram geldi ve yurttaşlar bayramı ziyaretlerle ve tatille geçiriyor. Hava durumunun bayram planlarını aksatmasını istemeyen yurttaşlar bayramda hava durumu nasıl olacak sorusuna cevap arıyor. İşte bayramda hava durumu detayları...

Bayramda sağanakların yer yer etkili olması bekleniyor. Marmara Bölgesinde ve Karadeniz Bölgesi’nin batısında etkili olacak yerel sağanaklar, kısa süreli olsa da etkisini hissettirecek. Bayramın ilerleyen günlerinde yağışlar etkisini azaltacak.

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara’nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz, Orta ve Doğu Karadeniz’in iç kesimleri, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Ordu, Giresun, Çankırı, Kayseri ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.