Bebeğinin ölümüne neden olan kişiyle hastane odasında...

Bebeğinin ölümüne neden olan kişiyle hastane odasında...

İngiltere'de Catherine Davidson isimli bir kadın, doktorların kendisine kızının hayata geri dönme ihtimali olmadığı için fişini çekmeye hazırlandıklarını söylemeye çalıştığı sırada kızının bu hale gelmesinden sorumlu erkek arkadaşı ile cinsel ilişkiye girerken yakalandı.

Catherine  Davidson isimli bir kadın, iki çocuğunu babaannelerine götürmek için bebeğini erkek arkadaşı Mckay’a emanet edip evden çıktı. Bir süre sonra Mckay, telefonla sevgilisini arayaraj kadına kızının çok kötü olduğunu söyleyip eve gelmesini belirtti.

KIZI CAN ÇEKİŞİRKEN İLİŞKİYE GİRDİ

Sağlık ekipleri çocuğunu hastaneye kaldırdıkları sırada adam kadına, banyoya gittiğini geri döndüğünde ise kızı hareketsiz bulduğunu söyledi. Polis adamı çapraz sorguya alınca adam kızı havaya kaldırıp sertçe salladığını ve fırlattığını itiraf etti. Doktorlar, anneye kızının artık yaşamayacağını için yaşam destek makinesinin fişinin çekilmesi gerektiğini söylemeye çalıştıkları sırada, anne ve Mckay’i hastanenin bir odasında cinsel ilişkiye girerken hastane görevlileri tarafından yakalandı.

ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU

Talihsiz bebeğin çarpmaya bağlı ağır beyin hasarı sebebiyle beyin ölümünün gerçekleştiği açıklandı.