Beylikdüzü Diyarbakır'da şehit düşen Ümit Çelik'i uğurladı

Beylikdüzü Diyarbakır'da şehit düşen Ümit Çelik'i uğurladı

Beylikdüzü’nün ve tüm Türkiye’nin yüreğine ateş düştü. Diyarbakır'ın Lice ve Kulp kırsalı arasındaki bölgede askeri aracın geçişi sırasında PKK el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Saldırıda Beylikdüzü’nde ikamet eden Jandarma Binbaşı Ümit Çelik ve Uzman Çavuş Erkan Saka şehit düştü, tüm Türkiye derin bir yasa boğuldu

Beylikdüzü'nde bir şehit acısı daha yaşandı. Diyarbakır’ın Lice ve Kulp kırsalı arasındaki bölgede askeri aracın geçişi sırasında PKK el yapımı patlayıcıyı infilak ettirdi. Hain saldırıda şehit olan ve Beylikdüzü’nde ikamet eden Jandarma Binbaşı Ümit Çelik ve Uzman Çavuş Erkan Saka şehit düştü. Şehit haberlerinin ardındantüm Türkiye derin bir yasa büründü. Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Şehit Çelik’in ailesini evinde ziyaret ederek, taziyelerini iletti. Tüm geceyi aileyle birlikte geçiren İmamoğlu, “Biz tüm gücümüzle şehidimizin yakınlarına destek olacağız, ateş düştüğü yeri yakıyor. Başımız sağ olsun.” dedi. 

Şehit Çelik’in cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii’nde İstanbul Müftüsü Hasan Kamil Yılmaz’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze törenine Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu başta olmak üzere, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye Büyük Millet Meclisi CHP Grup Başkan Vekili Akif Hamza Çebi, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, ilçenin siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Beylikdüzü şehidini, evlerine, işyerlerine, araçlarına bayrak asarak uğurladı.