Beyoğlu’nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yaralılar var

Beyoğlu’nda kahvehaneye silahlı saldırı: Yaralılar var

Beyoğlu'nda Fethitepe Mahallesi, Tepeüstü Sokak'ta bulunan bir kahvehaneye maskeli kişilerce ateş açıldı. Açılan ateş sonucu kahvehanede bulunanlardan 6 kişi yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ise Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Saldırıda yaralananlar olduğu öğrenildi. Olay, saat 22.00 sıralarında Beyoğlu Fetihtepe Mahallesi Tepeüstü Sokak içerisinde meydana geldi.

ÖZEL HAREKAT OLAY YERİNDE

İddiaya göre, yüzü maskeli kimliği öğrenilemeyen kişi ya da kişiler henüz belirlenemeyen bir sebeple sokak içerisindeki bir kahvehaneye kurşun yağdırdı. 

Kahvehanede vatandaşların bulunduğu sırada yapılan saldırıda 6 kişi yaralandı.

Yaralılar Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Ahmet K.(58), Mehmet D.(36)'nın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, diğer yaralılar Ramazan K.(13), Emre K.(16), Erkan E.(33), Faik O.’nun sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.Olay yerinde özel harekat polisleri ile zırhlı araçlar hazır bekledi. Polis, güvenlik şeridiyle kapatılan bölgedeki incelemelerde bulundu. Şüphelilerin yakalanması için çalışmalar sürdürülüyor