Bir kadın iki adam... Korkunç cinayet! 'Bahattin daha güçlü çıktı'

Bir kadın iki adam... Korkunç cinayet! 'Bahattin daha güçlü çıktı'

Bartın’da bir firmada şoför olarak çalışan ve 5 gündür kayıp olan Murat Gülbal (35), bir apartmanın bodrum katında ölü bulundu. Vücudunda darp izleri olduğu belirtilen Gülbal’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan Gülbal'ın sevgilisi Şadiye Ö.'nün evinde kan izlerine rastlandı. Gülbal'ın sevgilisinin evinde öldürüldüğü ve evin yanında bulunan deponun altına gömüldüğü ortaya çıktı. Şadiye Ö. ifadesinde Gülbal'ın, kendisine ilgi duy

Bolu’da işe gitmek için cuma günü evinden çıkan Murat Gülbal’dan haber alamayan yakınları, polise haber verdi. Polis ve ailesinin yaptığı arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Dün gece saatlerinde Demirciler Mahallesi’ndeki 4 katlı binanın bodrum katına eşya bırakmak için inen ev sahipleri, erkek cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaptığı incelemede, cesedin, kayıp olarak aranan 2 çocuk babası Murat Gülbal’a ait olduğu saptandı.

Vücudunda darp izleri bulunan Gülbal’ın cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

SEVGİLİSİNİN EVİNDE ÖLDÜRÜLMÜŞ

Murat Gülbal’ın bir apartmanın bodrum katında ölü bulunmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 2 kişi gözaltına alındı. Bartın Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucu Gülbal’ın geçen cuma günü Demirciler Mahallesi’nde oturan sevgilisi Şadiye Ö.’nün evine girdiği belirlendi. Şadiye Ö., gözaltına alındı, emniyette çelişkili ifadeler verince evinde arama yapıldı. Aramalarda kan izlerine rastlanıldı.

ÖNCE KALP KRİZİ DEDİ

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen Şadiye Ö., evine gelen Murat Gülbal’ın kalp krizi geçirerek öldüğünü söyledi. Korktuğu için kimseye haber vermeden Murat Gülbal’ı evinin deposuna gömdüğünü söyledi. Ancak Şadiye Ö.’nün çelişkili ifadeleri üzerine Cumhuriyet Savcılığının talimatıyla evinde detaylı arama yapıldı. Evdeki kan izleri üzerine Şadiye Ö. cinayeti itiraf etti.

'KAVGA EDİYORLARDI BAHATTİN DAHA GÜÇLÜ ÇIKTI'

Polis ekiplerine gerçeği anlatan Şadiye Ö., ifadesinde Murat Gülbal ile sabah saatlerinde kahvaltı yaptıklarını söyledi. Bu sırada Bahattin Ö.’nün kendisini telefonla arayarak “Evde biri mi var?” diye sorduğunu anlatan Şadiye Ö., “Ben de 'Evet evde erkek arkadaşım var' diye cevap verdim. Bahattin Ö. de ‘Oraya geliyorum’ deyip telefon görüşmesini sonlandırdı. Öğlen sıralarında Bahattin eve geldi. Kapıyı açtığımda içeri girer girmez Murat’ın üzerine atladı. Kavga etmeye başladılar. Bahattin daha güçlü çıkarak Murat’ı havlu ile boğdu. Ardından da ‘Eğer kimseye anlatırsan çocuklarına zarar veririm’ dedi” diye konuştu. 

Şadiye Ö.’nün evinin deposuna gömülen Murat Gülbal’ın cesedi Bartın Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Gülbal’ın cesedi otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bahattin Ö. de ekiplerce yakalandı.