Bu çamur bize yapışmaz, siz aynaya bakın

Bu çamur bize yapışmaz, siz aynaya bakın

Şehidimiz Eren Bülbül’ün yaşadığı Köprüyanı Mahallesi muhtarı Nurettin Reis’in demeciyle 1300 TL maaş bağlanmasına yönelik ‘Eren para için mi öldü?’ başlıklı haberimizi, spotundan kopartarak anlamını çarpıtan çok sayıda Ak Trol utanmazsa bizi vatan haini ilan etti.

Mesleki yetkinliği olmayan ama tatsız bir yol kazası sayılabilecek bir başlığı, haberin içini okumadan ‘tehdit, hakaret’ boyutuna taşıyanlara sesleniyoruz. Devlet vicdanının yıpratılmaması ve kanatılmaması için var mısınız? Bu çamur YURT’a yapışmaz. Siz aynaya bakın… 

YURT Gazetesi cevap hakkını kullandıran, FETÖ ve PKK’yı yasadışı sayan, mücadele eden, yayınlarında da tarafını açıkça ortaya koyan cumhuriyetçi ve demokrat bir gazetedir. Atatürk İlkelerine bağlı, Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünü savunan, Türk ve şehit kelimelerini bazıları gibi ‘masa altından’ ara sıra sehven değil, bağıra bağıra kullanan bir gazeteyiz.

Zaten haber de muhtar Nurettin Reis’in ajanstan geçen demecidir. Buradan her zaman duyarlılığına itimat ettiğimiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli’ye ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’a sesleniyoruz.

Eren dosyasını açınız… Soruşturma başlatınız. İhmali olanlar varsa adaletin önüne çıkarınız. Eren’i şehit ilan ediniz...

AYRINTILAR YARIN YURT GAZETESİ GENEL YAYIN YÖNETMENİ VEYSİ ŞAHİN'İN YAZISINDA