Ekipler Büyükçekmece'nin yolları için seferber oldu

Ekipler Büyükçekmece'nin yolları için seferber oldu

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 23 mahallenin tümünde yol bakım, onarım, genişletme ve asfaltlama çalışmaları seferberliğine devam ediyor. Büyükçekmece genelinde devam eden ve tamamlanan yol çalışmalarında öncelik asfaltlama çalışmaları.

Vatandaşın isteklerine öncelik veriliyor

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatlarıyla ilçede ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklar asfaltlanıyor veya mevcut durumdaki asfaltlanmış yolların bakım ve onarımı yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, eş zamanlı olarak yürüttükleri çalışmalarda vatandaşların ihtiyaç ve isteklerini göz önünde bulunduruyor. Ekipler ilçe genelinde girmedik sokak ve cadde bırakmıyor.

Yollar kışa hazırlanıyor

Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, Büyükçekmece genelinde başlatılan asfaltlama çalışmalarında önceliğin kış aylarının rahat geçmesi olduğunu belirterek; ''Ekiplerimiz her yaz olduğu gibi bu yaz da asfaltlama çalışmalarını hızla sürdürüyor. Kışa şimdiden hazırlık yapıyoruz. ilçemizin acil ihtiyaç arz eden yollarını bir an önce tamamlayarak halkımızın hizmetine açacağız. Önemli olan kış aylarında vatandaşlarımızın mağdur olmaması'' diye konuştu.