Burhan Kuzu:  Yalanın bu kadar para ettiğini bir Hitler döneminde bir de şimdi gördüm

Burhan Kuzu:  Yalanın bu kadar para ettiğini bir Hitler döneminde bir de şimdi gördüm

CHP’nin referandumla ilgili Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) yaptığı itirazı değerlendiren Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve AKP İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, “İptal durumu olamaz, bir genel iptali gerektiren tablo yok” dedi. Venedik Komisyonu ve AGİT raporlarına da tepki gösteren Kuzu, “İnandırıcılığını kaybetmiş bir takım Avrupa teşkilatları var maalesef” diye konuştu.

Referandumun hemen ardından Cumhurbaşkanı’nın partisine üye olmasının yolunun açıldığını hatırlayan Kuzu, Erdoğan’ın AKP Genel Başkanı olup olmayacağı konusunda “Genel başkanlığı bilmem, sanmıyorum yani yakın bir tarihte sanmam, bugünden yarına, öyle tahmin etmiyorum öyle apar topar. Ama üyelik konusunda kendisi ‘ben üye olacağım’ dedi o çalışmalar sırasında” yorumunda bulundu.

 “Hayır oyu veren özellikle CHP Lideri başta olmak üzere ekip, işi yalanlar üzerine kurdular ve algı operasyonu yaptılar” iddiasında bulunan Kuzu “Ben yalanın bu kadar para ettiğini bu kadar karşılık bulduğunu bir Hitler döneminde bir de şimdi gördüm”dedi.(Sputnik)Fenerbahçe deplasmanda Panathinaikos'u dağıttı
THY Avrupa Ligi play-off maçında temsilcimiz Fenerbahçe 11 yıldır Türk takımlarına OAKA Arena'da yenilmeyen, THY Euroleague normal sezonunda içeride sadece Olympiakos'a kaybeden Panathinaikos'u deplasmanda 71-58 mağlup etti.