Cem Küçük: AK Parti içinde yolsuzluğa karışmış olanlar var, bunlar amatör ve salak tipler

Cem Küçük: AK Parti içinde yolsuzluğa karışmış olanlar var, bunlar amatör ve salak tipler

Türkiye yazarı Cem Küçük bugünkü yazısında AK Parti'de birilerinin yolsuzluğa karışmış olabileceğini yazdı. Küçük, 'bu kişilerin amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabileceğini' ifade etti.

Küçük, "28 Şubatçı alçaklar namus dersi veremezler!" başlığıyla yayımlanan yazısında, '28 Şubatçılar'ın ve 'Erdoğan düşmanları'nın ABD’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yok etmesini istediklerini yazdı. 
Yolsuzluk ve hırsızlık konusunda '28 Şubat’ın gazetecilerinin hapisteki hırsızlara ders verecek nitelikte olduğunu' söyleyen Küçük, 'nasıl vurgun ve soygun yapılır, nasıl banka hortumlanır konularında en ileri yöntemleri 28 Şubat’ın medyasının Türkiye’ye öğrettiğini' savundu. Küçük, AK Parti içinde birilerinin yolsuzluğa karışmış olabileceğini ama bunların amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabileceğini belirtti.

Küçük'ün yazısının bir kısmı şöyle:
"AK Parti içinde yolsuzluklara karışmış olanlar vardır. Ama bunlar sizin yanınızda çırak olamazlar. Bunlar amatör ve salakça yolsuzluk yapan tipler olabilir ancak. Bir büyük patronun çok önemli bir devlet yetkilimize bir sohbette espri yapar gibiyken ağzından kaçırdığı şu cümle çok önemli: 'Bunlar hakikaten aptal hırsızmış. Nasıl bu iş yapılır bilmiyorlar. Gönderin ben bunlara öğreteyim.'

Sevgili okurlarım bu diyalog ile kahkaha aynen yaşanmıştır ve devlet kayıtlarına girmiştir. Sözde şakadır bu, ama her şakada gerçek gizlidir. Bu meşhur patron bu işin kompedanı. Aynı şey gazeteciler için de geçerlidir. 28 Şubat'ın soyguncu medya aktörlerinden bizim muhafazakâr medyanın çok büyük çoğunluğu hâlâ tavuk gibi korkmaktadır. Gerçekten nefret ediyorum bu medya düzeninden."