Cem Küçük: Gidenlerin ardından küfretmek doğru değil

Cem Küçük: Gidenlerin ardından küfretmek doğru değil

Cem Küçük, satışın duyulmasının ardından "Doğan Medya'da çalışan yerli ve milli arkadaşlarımız rahat olsun" paylaşımında bulundu.

Gazete Türkiye yazarı Cem Küçük, Doğan Medya Grubu'nun Erdoğan Demirören'e satılmasıyla ilgili olarak "Türk medyasında artık barış zamanı başlamıştır. Gidenlerin ardından küfretmek de doğru değildir. Ülkemize hayırlı olsun" dedi.

Sık sık Doğan Medya Grubu aleyhine açıklamalarda bulunan Cem Küçük, satışın duyulmasının ardından Twitter'da  "Net bilgi: Hürriyet dahil Doğan Grubu, Demirören’e satıldı. Bu olayı 4 kişi hariç en tepe isimler bile 1.5 saat önce öğrendi" dedi.

Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan'ı tebrik ederek "Aydın Doğan hem kendisi ve ailesi için hem vatanımız ve milletimiz için doğru iş yapmıştır" diyen Cem Küçük, "Amerikalılar CNN Türk markasındaki CNN lafzını geri çekmek için girişimde bulunmuşlar. Türkiyemize vız gelir tırs gider. O kanalın adı “DHaber” olur yoluna yerli ve milli kanal olarak devam eder.

Doğan Medya’da çalışan yerli ve milli arkadaşlarımız rahat olsun. Diğer arkadaşlar da üzülmesin. Tatminkar düzeyde tazminatlarını alacaklar. Türk medyasında artık barış zamanı başlamıştır. Gidenlerin ardından küfretmek de doğru değildir. Ülkemize hayırlı olsun" paylaşımında bulundu.