Çetiner Çetin'in yeni adresi Habertürk TV

Çetiner Çetin'in yeni adresi Habertürk TV

Bir dönem Başbakanlık Kamu Diplomasi Koordinatörlüğünde çalışarak dönemin Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın basın danışmanlığı görevinde bulunan deneyimli gazeteci Çetiner Çetin'in yeni adresi Habertürk TV oldu.

Ankara'da görev yapacak Çetiner Çetin'in Habertürk TV'de yorumcu olarak yer alacağı öğrenildi. Aynı zamanda Gazete Habertürk’e de haberleriyle katkı sağlayacağı bilgisi paylaşıldı. Çetiner bu gelişmeyi, "Değerli Dostlar, kısa bir reklam arasından sonra bir kez daha mesleğimi tam anlamıyla yapmak üzere sahalara dönüyorum. Yeni adresim Habertürk Gazetesi. Saygılar" şeklinde duyurdu.

TÜRKİYE MACERASI KISA SÜRMÜŞTÜ

Irak, Suriye, İsrail ve Lübnan’ın da aralarında bulunduğu birçok çatışma bölgesinde 10 yıldan fazla bir süre başarılı haberlere imza atan Çetiner Çetin, 2017'nin Mayıs ayı başında Türkiye Gazetesi'ne transfer olmuştu. Medyaradar’ın ayrılık haberinin ardından bir açıklama yapan deneyimli gazeteci, “Değerli dostlar; Türkiye Gazetesi Ankara Haber Müdürlüğü görevimden ve İhlas Medya grubundan kendi isteğimle bugün itibariyle ayrıldım. Haber serüvenine çok kısa süre içinde inşallah yeniden devam edeceğim. Saygılar..." ifadelerini kullanmıştı.