CHP Cumhurbaşkanı adayını belirledi

CHP Cumhurbaşkanı adayını belirledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanlığı Seçimleri için adaylarını belirlediklerini açıkladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan açıklamasında; "Cumhurbaşkanı adayımız Türkiye'de yeni dönemde yeni bir başlangıç olacak. Cumhurbaşkanı adayımızı cuma günü saat 10.00'da Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda büyük bir şölen ile açıklayacağız. Cuma gününü bekleyin. Daha erken ya da daha geç değil. Hayırlı uğurlu olsun Türkiye için" dedi.

Tezcan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Şimdi emekliye 2 bin lira ikramiye verilecekmiş. Çalarken de eksik çalıyorlar projeyi. Bizim, tekrar söylüyorum CHP iktidarında 2 maaş ikramiye sözümüzdür. 

16 yılda 6 sefer vergi affı çıkarılar. 6 affa rağmen esnaf ödeyememiş Siz esnafı vergisini ödeyemeyen hale sokmuşsunuz. Önemli olan affa muhtaç hale getirmemek. Esnafı affa muhtaç eden zihniyete karşıyız. Yaşlılık aylığı artıyor diyor. 2015'te biz  söyledik. 3 senedir neredeysiniz? İmar barışı 2015'te söyledik. 3 senedir niye yapmadınız? Bağkur borcu 2015'ten beri söyledik. Tepelerine vura vura kabul ettirdik. Seçim telaşından kabul etmek zorunda kaldılar. Bizim taahhüt ettiklerimizin yarısını 4 sene sonra almak istemiyorsanız sandığa gidip CHP'yi iktidar edeceksiniz.