CHP'de büyük heyecan yarın başlıyor!

CHP'de büyük heyecan yarın başlıyor!

CHP’nin 36’ncı Olağan Büyük Kurultayı, tüm ayrıntılarıyla YURT’ta olacak

Cumhuriyet Halk Partisi 36. Büyük Kurultayı’nı yarın Ankara’da gerçekleştiriyor. 1267 delegenin katılarak Genel Başkan ve 60 kişilik Parti Meclisi üyelerini seçeceği Büyük Kurultay’da YURT ekibi de Ankara Arena’daki yerini alacak. Güçlü köşe yazarları ve yorumcularının yanı sıraj, gelişmeleri anında yerinde izleyen deneyimli muhabir kadrosu ve haber merkezindeki usta ekibiyle YURT, CHP 36’ncı Olağan Büyük Kurultayı’nı en iyi izleyebileceğiniz mecra olacak…

CHP’Yİ en iyi bilen gazetecilerden Yurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Veysi Şahin’in yönetiminde, Yazı İşleri Koordinatörü Süleyman Karan, Yazı İşleri Müdürleri Sibel Köklü ve Selçuk Arslan’ın editörlüğündeki ‘Yurt Kurultay Masası’ deneyimli muhabirleriyle Ankara’daki gelişmeleri Yurt farkıyla Türkiye’ye aktaracak. Büyük Kurultay’ı YURT için yorumlayacak isimler; usta köşe yazarlarımız Hüsnü Mahalli, Mustafa Ülkü Caner, İsmet Orhan ve Başak Kamacı Budak.

BÜYÜK Kurultay ile ilgili tüm gelişmeleri, haberleri ve kulis bilgilerini başta YURT Ankara Temsilcisi Mehmet Yurtseven olmak üzere, CHP siyasetinin kodlarını en doğru okuyan YURT ekibinden Cihan Güner, Süleyman Kılıç, Şükran Kaban, Sibel Hekimoğlu, Özgür Tuğrul ve Onurcan Uygur haberleştirecek. Salondaki gelişmeleri dakika dakika takip edecek ve www.yurtgazetesi.com.tr sitesinden canlı yayınlayacak ekibin editörlüğünü ise Barış Can üstlenecek.